Medisch Pedicure - BeautySalon Janssen

BeautySalon Janssen
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Behandelingen

Medisch Pedicure

                                                            

> Medisch pedicure behandeling

Het knippen van de nagels, schoonmaken van de nagelomgeving, behandelen van ingroeiende nagels  /  mycosenagels ( schimmelnagels ) / likdoorns, verwijderen van eelt, voetencréme, thuisadvies

€ 37,00

> Kleine Medisch Pedicure
 
Bijvoorbeeld het behandelen van ingroeiende nagels of mycosenagels ( schimmelnagels )Vanaf € 20,00
> Diabetische voet
 
Wanneer u diabetisch heeft kunnen complicaties aan uw voeten ontstaan als gevolg van uw ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. Dit gaat via de Podotherapeut. Neem contact op met uw podotherapeut en vraag naar de mogelijkheden.

> Reumatische voet

Wanneer u reumatische klachten heeft is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik bijvoorbeeld zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

> Spastische voet

Bij spasticiteit zijn bepaalde spieren overactief. Hierdoor ontstaan strakgespannen, stijve spieren en onwillekeurige samentrekkingen (spasmen). Uw spieren zijn dan als het ware overgeprikkeld. Voor mensen met spasticiteit van de voeten en/of ledematen is het vaak niet mogelijk om de voeten zelf te verzorgen.

> Verwaarloosde voet

Voeten waar geen of weinig aandacht aan geschonken is ten aanzien van verzorging en/of behandeling. Verwaarlozing kan zich uiten in diverse vormen en gradaties. Typische verschijnselen zijn eeltvorming, likdoorns, ingroeiende nagels, schimmelinfecties en ramshoornnagels.

> Oudere voet

Voetaandoeningen van de oudere voet is geen specifiek gevolg van de hoge leeftijd. Wel komen voetaandoeningen bij oudere mensen vaak voor. Bij deze voeten is behandelen door u zelf ook vaak moeilijk, door bijvoorbeeld slechter zien, verminderd gevoel, het gebruik van sommige medicijnen (bloedverdunners) maar ook het vetpolster word minder waardoor beschadigingen makkelijker optreden en infecties kunnen ontstaan.

> Medisch Pedicure aan huis

Bent u niet zo mobiel, maar wilt u wel graag een pedicure behandeling. Wij van BeautySalon Janssen komen graag bij u aan huis. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding afhankelijk van de kilometers.
> Vergoedingen

BeautySalon Janssen is bevoegd om de voeten van mensen met diabetes, reuma en overige risicovoeten (spastische, verwaarloosde en oudere voet) te verzorgen.
Als Medisch pedicure sta ik (Melloney Janssen) geregistreerd in het KRP (KwaliteitsRegister voor Pedicures) van PROCERT.
Hierdoor kunnen behandelingen vanuit de basis zorgverzekering of vanuit de aanvullende zorgverzekering voor vergoeding in aanmerking komen. Veelal wordt er vergoed tot een bepaald maximum bedrag of aantal behandelingen per jaar.
Informeer bij alle situaties vooraf bij uw zorgverzekeraar. De hoogte van de vergoeding kan per polis en aanvullende verzekering verschillend zijn.


Tarieven zijn onder voorbehoud
BeautySalon Janssen
Berkenstraat 12
5863 AH Blitterswijck

T 06 3893 7777 / 06 3889 9576

CONTACTGEGEVENS
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:30 – 21:00 uur
08:30 – 21:00 uur
08:30 – 21:00 uur
08:30 – 21:00 uur
08:30 – 21:00 uur
08:30 – 17:00 uur
GESLOTEN
BEAUTYSALON JANSSEN

Melloney Janssen
Cynthia Janssen
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu