Sportmassage - BeautySalon Janssen

BeautySalon Janssen
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Behandelingen

Sportmassage

                                                            


Heeft u last van vermoeide en stijve spieren, wilt u beter presteren in uw sport of wilt u de klachten van lang zitten of zwaar werk voorkomen/herstellen?
Sportmassage is een stevige en meer op de spieren gerichte massage met als doel de doorbloeding van de spieren te verbeteren en de afvalstoffen sneller uit het spierweefsel af te voeren. Spieren hebben bij (sport) belasting vaak veel te lijden. Dit uit zich in bijv. spierpijn, vermoeidheid en stijfheid. Sportmassage is een goede manier om uw lichaam voor te bereiden op (sport) belasting, naast de warming up. Het kan spierpijn voorkomen of verminderen en het herstelproces versnellen en ondersteunen.

Sportmassage is niet alleen voor sporters bedoeld. Denk bijv. aan rug-, nek- of schouderklachten die vaak veroorzaakt worden door een verkeerder werkhouding, intensief computergebruik of zwaar tillen. Ook stress kan een belangrijke oorzaak zijn van allerlei klachten. Door een verkramte houding kunnen verhardingen in de spieren ontstaan. Een aantal behandelingen kunnen al verlichting geven of de klachten helemaal laten verdwijnen. Het effect van de behandeling is afhankelijk van de aard van de klachten.

Sportmassage
30 minuten                              € 32,50
45 minuten                              € 45,00
60 minuten                              € 57,50

Tapen en/of bandageren
Afhankelijk van toepassing en verbruik materialen
vanaf € 5,00

Alle behandelingen zijn inclusief anamnese (+/-10 minuten) wat buiten de behandeltijd valt.

Tarieven zijn onder voorbehoud

Na een sportmassage is het belangrijk om veel water te drinken. Er kunnen namelijk opgehoopte afvalstoffen vrijkomen. Water helpt om deze afvalstoffen goed af te kunnen voeren en het lichaam te reinigen. Omdat de behandeling veel aandacht op bepaalde gebieden legt, kan je lichaam tijden en na de massage soms wat beurs aanvoelen. Als je een kwalitatief goede massage hebt gehad, voel je je na twee dagen een stuk beter. Een sportmassage mag niet worden toegepast bij koorts, een ontsteking of wond de huid of na een spierscheuring of kneuzing.


Of je nou sporter bent of niet, je lichaam is iets om zuinig op te zijn!
BeautySalon Janssen staat geregistreerd en is licentiehouder van het NGS
 
 

BeautySalon Janssen
Berkenstraat 12
5863 AH Blitterswijck

T 06 3893 7777 / 06 3889 9576

CONTACTGEGEVENS
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:30 – 21:00 uur
08:30 – 21:00 uur
08:30 – 21:00 uur
08:30 – 21:00 uur
08:30 – 21:00 uur
08:30 – 17:00 uur
GESLOTEN
BEAUTYSALON JANSSEN

Melloney Janssen
Cynthia Janssen
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu