Zapper - BeautySalon Janssen

BeautySalon Janssen
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Behandelingen

Zapper

                                                            

De Zapper is een klein apparaatje met een puntige elektrode die boven het te behandelen huidgebied wordt gehouden. Er wordt kort een veilige laagstroom afgegeven waardoor er een vonkje ontstaat tussen de elektrode en de huid. De omliggende huid wordt niet beschadigd waardoor er geen littekenweefsel ontstaat. Er wordt en lichte prikkeling ervaren, maar van korte duur en goed te verdragen.
Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van de grootte. Dit kan variëren van 1 tot 4 behandelingen. Het verwijderen van een oneffenheid met de Zapper duurt slechts enkele minuten.

Deze behandeling kan worden toegepast bij:

  • Fibromen (Steelwratjes)
    Fibromen zijn goedaardige huidtumoren. Deze worden vaak gezien op plekken waar het warmer en vochtiger is en op plaatsen waar wrijving is. Steelwratjes zie je dan ook vaak in de hals, liesplooien, oksels en onder de borsten.
  • Wratten

Veel van deze vlekjes/plekjes kunnen veilig worden verwijderd, maar twijfel ik aan de aard van het plekje verwijs ik u altijd door naar uw huidarts om toestemming te verkrijgen deze veilig weg te halen.

Nabehandeling

Direct na de behandeling ontstaat er roodheid in het behandelde gebied. De behandelde plek kan donkerder van kleur worden en er ontstaat een korstje. Het is belangrijk om van korstjes af te blijven en niet te pulken of te krabben, zodat de huid zichzelf rustig kan herstellen. Onder het korstje wordt nieuwe huid aangemaakt en dit heeft tijd nodig. Wanneer de nieuwe huid af is, zal het korstje vanzelf verdwijnen. Dit proces duurt gemiddeld 1 tot 2 weken.
Vermijd zonlicht zoveel mogelijk op het behandelde gebied en gebruik een zonnebescherming met factor 30-50 gedurende minimaal 2 weken na de behandeling.

Vanaf €16,00

Tarieven zijn onder voorbehoud
BeautySalon Janssen
Berkenstraat 12
5863 AH Blitterswijck

T 06 3893 7777 / 06 3889 9576

CONTACTGEGEVENS
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

08:30 – 21:00 uur
08:30 – 21:00 uur
08:30 – 21:00 uur
08:30 – 21:00 uur
08:30 – 21:00 uur
08:30 – 17:00 uur
GESLOTEN
BEAUTYSALON JANSSEN

Melloney Janssen
Cynthia Janssen
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu