Scrub & Rub - BeautySalon Janssen

BeautySalon Janssen
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Producten
Scrub & Rub

                                                            

Bij ons zijn wij dol op Wellness en dit willen wij met jullie delen!

Haal de spa sensatie in huis met een van deze 4 heerlijke wellness lijnen.
Ondek de wereld van Scrub & Rub en laat je verrassen door onze verschillende producten


Productlijn Bliss
Bliss van Scrub & Rub is de hemelse ervaring voor de huid. De producten zijn verrijkt met de kostbare Neroli olie die al eeuwen wordt gebruikt voor de heerlijke geur en de rijke samenstelling. De geur Bliss heeft een verfrissende bloemengeur en een positieve invloed op het humeur.
Al onze heerlijke ingrediënten zorgen voor een goede en pure verzorging van de huid.
Roomspray Bliss

Roomspray Bliss

Scrub & Rub Room Spray Bliss is een heerlijke roomspray. Met deze spray zorg jij ervoor dat elke kamer in je huis lekker ruikt. Door slechts een paar keer te sprayen kun je urenlang genieten van een sfeervolle geur, die van jouw huis een thuis maakt. Deze 'Bliss' variant heeft de geur van neroli olie. 500ml

€ 23.00 Toevoegen
Body Butter Bliss

Body Butter Bliss

Scrub & Rub Body Butter Bliss is een rijke body butter die je huid hydrateert en een gezonde glans geeft. De formule bevat cacaoboter en kokosolie, die direct opgenomen worden door de huid. Ook vormt de body butter een beschermend laagje op de huid. Breng dit product aan nadat je in bad hebt gezeten of een douche hebt genomen om je huid te verzorgen. Deze 'Bliss' variant heeft de geur van neroli olie.

€ 17.00 Toevoegen
Body Scrub Bliss

Body Scrub Bliss

Scrub & Rub Body Scrub Bliss is een heerlijke scrub die bestaat uit natuurlijke oliën en zout uit de Dode Zee. Het zout verwijdert dode huidcellen waardoor je huid glad en zacht aanvoelt. De olie bevat vitamine A en E die de huid verzorgen. Deze 'Bliss' variant heeft de geur van neroli olie.

€ 17.00 Toevoegen
Body Lotion Bliss

Body Lotion Bliss

Scrub & Rub Body Lotion Bliss is een hydraterende bodylotion met een heerlijke geur. Deze lotion hydrateert de verschillende huidlagen waardoor je huid zacht en soepel aanvoelt. De huid wordt hersteld en gekalmeerd. Deze 'Bliss' variant heeft de geur van neroli olie.

€ 12.50 Toevoegen

Productlijn Secret
Scrub & Rub ‘Secret’ is het schoonheidswonder voor de huid. De producten zijn verrijkt met de wonderlijke en heerlijk geurende Monoï olie die de huid laat stralen en zijdezacht maakt. Secret heeft een zachte zoete geur waar je de hele dag van geniet!
Al onze heerlijke ingrediënten zorgen voor een goede en pure verzorging van de huid.
Room Spray Secret

Room Spray Secret

Scrub & Rub Room Spray Secret is een heerlijke roomspray. Met deze spray zorg jij ervoor dat elke kamer in je huis lekker ruikt. Door slechts een paar keer te sprayen kun je urenlang genieten van een sfeervolle geur, die van jouw huis een thuis maakt. Deze 'Secret' variant heeft de geur van Monoï de Tahiti.

€ 23.00 Toevoegen
Body Butter Secret

Body Butter Secret

Scrub & Rub Body Butter Secret is een rijke body butter die je huid hydrateert en een gezonde glans geeft. De formule bevat cacaoboter en kokosolie, die direct opgenomen worden door de huid. Ook vormt de body butter een beschermend laagje op de huid. Breng dit product aan nadat je in bad hebt gezeten of een douche hebt genomen om je huid te verzorgen. Deze 'Secret' variant heeft de geur van Monoï de Tahiti.

€ 17.00 Toevoegen
Body Scrub Secret

Body Scrub Secret

Scrub & Rub Body Scrub Secret is een heerlijke scrub die bestaat uit natuurlijke oliën en zout uit de Dode Zee. Het zout verwijdert dode huidcellen waardoor je huid glad en zacht aanvoelt. De olie bevat vitamine A en E die de huid verzorgen. Deze 'Secret' variant heeft de geur van Monoï de Tahiti.

€ 17.00 Toevoegen
Body Lotion Secret

Body Lotion Secret

Scrub & Rub Body Lotion Secret is een hydraterende bodylotion met een heerlijke geur. Deze lotion hydrateert de verschillende huidlagen waardoor je huid zacht en soepel aanvoelt. De huid wordt hersteld en gekalmeerd. Deze 'Secret' variant heeft de geur van Monoï de Tahiti.

€ 12.50 Toevoegen

Productlijn Magical
Magical van Scrub & Rub is de magie uit Marokko voor de huid. De producten zijn verrijkt met de bijzondere cactusvijgolie die de huid helpt egaler te maken en cel vernieuwing stimuleert.
Al onze heerlijke ingrediënten zorgen voor een goede en pure verzorging van de huid!

Violette lijn : Rijpere huid
Productgroep speciaal ontwikkeld om een oplossing te geven aan een gevoelige huid en huidtypes die elasticiteit, hydratatie en zachtheid hebben verloren veroorzaakt door huidveroudering, weersinvloeden, stress, extreme lichamelijke inspanning en drastisch diëten.

Room Spray Magical

Room Spray Magical

Scrub & Rub Room Spray Magical is een heerlijke roomspray. Met deze spray zorg jij ervoor dat elke kamer in je huis lekker ruikt. Door slechts een paar keer te sprayen kun je urenlang genieten van een sfeervolle geur, die van jouw huis een thuis maakt. Deze 'Magical' variant heeft de geur van cactusvijgolie.

€ 23.00 Toevoegen
Body Butter Magical

Body Butter Magical

Scrub & Rub Body Butter Magical is een rijke body butter die je huid hydrateert en een gezonde glans geeft. De formule bevat cacaoboter en kokosolie, die direct opgenomen worden door de huid. Ook vormt de body butter een beschermend laagje op de huid. Breng dit product aan nadat je in bad hebt gezeten of een douche hebt genomen om je huid te verzorgen. Deze 'Magical' variant heeft de geur van cactusvijgolie.

€ 17.00 Toevoegen
Body Scrub Magical

Body Scrub Magical

Scrub & Rub Body Scrub Magical is een heerlijke scrub die bestaat uit natuurlijke oliën en zout uit de Dode Zee. Het zout verwijdert dode huidcellen waardoor je huid glad en zacht aanvoelt. De olie bevat vitamine A en E die de huid verzorgen. Deze 'Magical' variant heeft de geur van cactusvijgolie.

€ 17.00 Toevoegen
Body Lotion Magical

Body Lotion Magical

Scrub & Rub Body Lotion Magical is een hydraterende bodylotion met een heerlijke geur. Deze lotion hydrateert de verschillende huidlagen waardoor je huid zacht en soepel aanvoelt. De huid wordt hersteld en gekalmeerd. Deze 'Magical' variant heeft de geur van cactusvijgolie.

€ 12.50 Toevoegen

Productlijn Mystery
Scrub & Rub ‘Mystery’ is het geheim uit Afrika met buitengewone eigenschappen voor de huid. De producten zijn verrijkt met Marula olie dat al eeuwenlang wordt gebruikt om de droge huid intens te hydrateren.
Al onze heerlijke ingrediënten zorgen voor een goede en pure verzorging van de huid.

 Room Spray Mystery

Room Spray Mystery

Scrub & Rub Room Spray Mystery is een heerlijke roomspray. Met deze spray zorg jij ervoor dat elke kamer in je huis lekker ruikt. Door slechts een paar keer te sprayen kun je urenlang genieten van een sfeervolle geur, die van jouw huis een thuis maakt. Deze 'Mystery' variant heeft de geur van marula olie.

€ 23.00 Toevoegen
Body Butter Mystery

Body Butter Mystery

Scrub & Rub Body Butter Mystery is een rijke body butter die je huid hydrateert en een gezonde glans geeft. De formule bevat cacaoboter en kokosolie, die direct opgenomen worden door de huid. Ook vormt de body butter een beschermend laagje op de huid. Breng dit product aan nadat je in bad hebt gezeten of een douche hebt genomen om je huid te verzorgen. Deze 'Mystery' variant heeft de geur van marula olie.

€ 17.00 Toevoegen
Body Scrub Mystery

Body Scrub Mystery

Scrub & Rub Body Scrub Mystery is een heerlijke scrub die bestaat uit natuurlijke oliën en zout uit de Dode Zee. Het zout verwijdert dode huidcellen waardoor je huid glad en zacht aanvoelt. De olie bevat vitamine A en E die de huid verzorgen. Deze 'Mystery' variant heeft de geur van marula olie.

€ 17.00 Toevoegen
Body Lotion Mystery

Body Lotion Mystery

Scrub & Rub Body Lotion Mystery is een hydraterende bodylotion met een heerlijke geur. Deze lotion hydrateert de verschillende huidlagen waardoor je huid zacht en soepel aanvoelt. De huid wordt hersteld en gekalmeerd. Deze 'Mystery' variant heeft de geur van marula olie.

€ 12.50 Toevoegen
BeautySalon Janssen
Berkenstraat 12
5863 AH Blitterswijck

T 06 3893 7777 / 06 3889 9576

CONTACTGEGEVENS
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

8.00 - 22.00
8.00 - 22.00
8.00 - 22.00
8.00 - 22.00
8.00 - 18.00
GESLOTEN GESLOTEN

BEAUTYSALON JANSSEN

Melloney Janssen
Cynthia Janssen
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu